Samo dobra glazba01. rujna 2017. 16:00

„Lifestyle for Happiness“

DIVINE VEČER u atriju palače Sponza

Praktične i lako primjenjive savjete koji pridonose kvaliteti svakodnevnog života zainteresiranima će predstaviti stručnjaci s područja zdrave hrane, vitalnosti tijela i pozitivnog stanja duha i uma te očuvanja prirode.

Balans je ključ uspješnog života. Iako se ponekad čini kako ga je teško postići, on je nadohvat ruke. Upravo je uspješan i izbalansiran život tema Divine večeri, edukativno-zabavnog događanja koji promovira sretan i zdrav način života. Nakon Zadra, Šibenika i Splita, Divine večer održat će se i u Dubrovniku u petak 1. rujna u atriju palače Sponze.

- Divine večer održava se pod motom „Lifestyle for Happiness“. Riječ je o jednom životnom stilu koji sugerira kako postići sreću, balans duha i tijela te ponovno pronaći sebe. Cilj je predstaviti jednostavan program pomoću kojeg se postiže optimalno zdravlje, poboljšava raspoloženje i podiže razina energije te na taj način održava balans tijela i duha koji vodi osjećaju lakoće i sreće – istaknula je Hana Dervović u razgovoru za Soundset Ragusu.

Praktične i lako primjenjive savjete koji pridonose kvaliteti svakodnevnog života zainteresiranima će predstaviti stručnjaci s područja zdrave hrane, vitalnosti tijela i pozitivnog stanja duha i uma te očuvanja prirode.

- U današnjem užurbanom načinu života teško pronalazimo vrijeme za sebe, sve smo umorniji, bez energije, opterećeni stvarima izvana i malo vremena nam preostaje za našu obitelj, privatan život i same sebe. Na Divine večeri predstavit će se jednostavne metode kako se brzo napuniti energijom, kako se energizirati i otpustiti svakidašnji stres. Na taj način moći ćete puno više uživati u trenutku sa svojim voljenima – objasnila je Dervović.

Tako će se na Divine večeri u Dubrovniku moći isprobati smoothiji, prirodni sokovi i prirodne sirove slastice te upoznati s hrvatskim beauty brendovima koji podržavaju i promoviraju happy & healthy lifestyle. Događaj ima i humanitarni karakter, a ovom prilikom doniranjem dijela prihoda od prodanih proizvoda podržat će se udruga Mala sirena koja se brine za očuvanje mora i priobalja.

Divine večer održat će se u petak 1. rujna u atriju Palače Sponza od 20 do 22 sata. Ulaznice od 80 kuna mogu se nabaviti putem web stranice dep.life ili neposredno samog događanja.

DJ