Samo dobra glazba03. kolovoza 2017. 13:30

NA NOVOJ ADRESI U MERCANTE CENTRU

MP PROFESSIONAL Široka paleta frizerske i kozmetičke opreme uz profesionalan savjet

Boje za kosu renomiranih proizvođača, fenovi, pegle, mašinice za šišanje, kozmetika za njegu kose, sva potrošna galanterija, škare, četke, a nakon preseljenja u novi prostor, tu su i profesionalni lakovi za nokte te proizvodi za depilaciju.

Foto: promo
Foto: promo

Koja je najbolja krema za idealne kovrče?

Je li bolja maskara ili aplikator za prekrivanje sijedih?

Čime postići savršeni volumen?

Prepustite odluku profesionalcima.

Trgovina MP professional dobro je poznata, ne samo profesionalnim frizerima, nego i svima koji sebi i svojoj kosi žele prirediti najbolji tretman.

-Dok sam radio za jednu kozmetičku tvrtku shvatio sam da ni jedna kuća ne objedinjuje sav potreban asortiman. Tako sam prije pet godina došao na ideju i otvorio trgovinu u kojoj će frizeri moći kupiti sve – od namještaja, potrošnog materijala, opreme i svega što im treba – otkrio je svoje početke vlasnik Mihael Majstorović te istaknuo kako danas MP professional opskrbljuje uglavnom sve frizere na području Dubrovnika, a pokrivaju i Korčulu i Pelješac.

Boje za kosu renomiranih svjetskih proizvođača, fenovi, pegle, mašinice za šišanje, kozmetika za njegu kose, kozmetička oprema, sva potrebna potrošna galanterija, škare, četke, češljevi,  a nakon preseljenja u novi prostor u Mercante centru, asortiman su proširili i na druge segmente njege tijela pa su tako sad u ponudi i profesionalni lakovi za nokte te proizvodi za depilaciju.

-Najpopularniji i najtraženiji su definitivno proizvodi iz linije Macadamia na bazi prirodnih ulja argana i makadamije, zatim Revlonovi Uniq One sprejevi za kosu te naravno, tijekom ljetnih mjeseci posebno traženi su i proizvodi za zaštitu kose – ističe Mihael.

MP professional nudi uistinu široku paletu proizvoda, a kako bi odabrali točno ono što vam treba dobit ćete  dobar i naravno, profesionalan savjet.

-S obzirom da su svi proizvodi specijalizirani, ljudima nisu previše poznati. Onim nesigurnima uvijek damo savjet koji odabrati i kako koristiti proizvod s obzirom na tip kose, zatim da li im je potrebna keratinska ili uljna njega i drugo. Ponekad kupce savjetujemo i o bojama za kosu, iako u pravilu to više prepuštamo frizerima– ističe Mihael.

(promo)