Samo dobra glazba23. studenog 2021. 09:00

BESPLATNA INTERAKTIVNA RADIONICA

POZIV IZ DURA -e

Kako bi naučili kako pronaći nove kupce putem Facebooka i Instagrama DURA organizira radionicu “Kako napraviti dobar Facebook i Instagram oglas”. Radionica će se održati u subotu, 27. studenoga 2021. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 9 sati.

Kada se koristi pametno i ispravno, Facebook pruža ogroman potencijal za rast poslovanje. Međutim, sam proces osmišljavanja i pokretanja marketing kampanja može biti kompliciran. Na radionici ćete naučiti sve bitne korake za uspješno Facebook i Instagram oglašavanje. Polaznici će raditi na praktičnim primjerima, saznati različite taktike za oglašavanje, tipove kampanja, planiranje budžeta i kreiranja oglasa.

Polaznici će na kraju ove radionice savladati tehnike: Korištenje sučelja za Facebook oglašavanje, definiranje ciljeva, načine plaćanja i budžetiranje oglašavanja, pronalazak ciljne skupine i različite mogućnosti targetiranja, priprema oglasa i kreiranje sadržaja,  povezivanje Facebook stranice sa Instagram stranicom, kreiranje oglasa za Facebook i Instagram, kako na pravi način postaviti oglase kroz Ads Manager, razlike između oglašavanja putem Instagram aplikacije i Facebook Ads Managera, greške koje previmo prilikom oglašavanja. Metode rada su interaktivna radionica te praktični primjeri i vježbe.

Možete imati najbolju uslugu ili prozivod na svijetu, ali ukoliko to niko ne vidi onda ćete vjerovatno prodavati samo prijateljima, poznanicima i obitelji. A možda ni njima. Da bi bili bolji moramo biti vidljivi i pokazivati se što većem broju ljudi – u protivnom ćemo ostati iza konkurencije.

Predviđeno trajanje radionice je 8h.

PREDAVAČ: DINO JOLDIĆ

Prijave se zaprimaju putem online: PRIJAVNICE.

Za prisustvovanje na radionici je potrebno imati COVID potvrdu (ako ste cijepljeni, ako imate negativan (brzi) test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19)

Više informacija možete dobiti putem maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271. Požurite, broj polaznika je ograničen!