Samo dobra glazba05. srpnja 2017. 10:30

UVJETI KORIŠTENJA

Korisnik je dužan redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da je u svakom trenutku upoznat s trenutnim pravilima korištenja, te da ih u potpunosti prihvaća i razumije. Korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Soundset Ragusa se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica. Iako Soundset Ragusa nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne, niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

AUTORSKA PRAVA

Tekstovi, audio i video snimke, fotografije, podaci, informacije, kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici Soundset Raguse, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez prethodnog odobrenja Soundset Raguse. Soundset Ragusa polaže sutorska prava na sve svoje vlastite sadržaje, a neovlašteno korištenje istih, podložno je tužbi.

VANJSKE POVEZNICE

Soundset Ragusa ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Registracijom korisnik dobiva podatke o korisničkom računu; korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Soundset Ragusa se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika. Registracijski podaci te ostali podaci o korisniku mogu se koristiti isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Soundset Ragusa ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Radio Ragusase brine da se svi osobni podaci o korisnicima pohranjuju prema lokalnim, europskim i međunarodnim zakonima i propisima. Saznajte više o Google politici zaštite osobnih podataka.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Soundset Ragusa zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.