Samo dobra glazba12. ožujka 2018. 19:45

U FESTIVALSKOJ PALAČI

69. DUBROVAČKE LJETNE IGRE Ulaznice u prodaji i lokalno

Dubrovačke ljetne igre i ove godine za sve stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije osiguravaju brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica.

Ured prodaje u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) otvoren je za kupnju ulaznica za programe 69. Dubrovačkih ljetnih igara. Radno vrijeme je od 10 do 14 sati radnim danima (od ponedjeljka do petka), a početkom svibnja ured prelazi na cjelodnevni rad.

Dubrovačke ljetne igre i ove godine za sve stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije osiguravaju brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica. Uz predočenje osobne iskaznice, ostvaruje se popust od 30% na sve ulaznice, a kupnjom ulaznica za dvije dramske odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru.

Pored ulaznica za premijerne izvedbe Krležinog Michelangela Buonarrotija u režiji Sebastijana Horvata na otoku Lokrumu, u prodaji su izvedbe gostujućih predstava Črna mati zemla Zagrebačkog kazališta mladih, Ljudi od voska Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu te Ujaka Vanje u produkciji ruskog Komornog teatra Voronjež kao i reprizne izvedbe lanjske dobitnice nagrade Orlando Marin Držić - Viktorija od neprijatelja. Ulaznice za brojne iščekivane glazbene programe također su već dostupne, poput koncerta Mische Maiskog sa Zagrebačkom filharmonijom, klavirskih recitala Ivana Krpana i Daniila Trifonova, Kvarteta Schumann, dva koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra s gostima solistima i dirigentima, koncerta kontratenora Andreasa Scholla s Ansamblom 1700 te okteta gitara Guitarrismo. U bogatom plesnom programu 69. Igara ističe se nastup belgijske plesne skupine Rosas s hvaljenim A Love Supreme, ali i Macbeth Teatra Bitef te Derviš i smrt Hrvatskog narodnog kazališta Split za koje su ulaznice također već u prodaji.

Upite vezane za kupnju ulaznica zaprima festivalski Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: 020/ 326 107.