Samo dobra glazba29. rujna 2017. 12:15

PRAVI MALI SPORTSKI CENTAR

BODY BALANCE GYM Nemojte čekati ponedjeljak, krenite već danas.

BodyBalance Gym prati svjetske tredove poput programskog planka ili treninga na bazi boksa. Diplomirani fiziolog vježbanja i nutricionist Milić ističe kako više nema razlike između treniranja u Dubrovniku ili nekom većem gradu.

Krenuti u teretanu odluka je koju mnogi donose gotovo svakog ponedjeljka. Dok nekima treba vječnost da svoje misli provedu u djela, oni odlučni odavno vježbaju, a oni koji vježbaju pametno – već su u BodyBalance Gymu.

-Riječ je zapravo o sportskom centru. Našim posjetiteljima nudimo razne mogućnosti – od individualnih treninga, rada u grupama od dvoje do četvero ljudi, ili malim i velikim grupama, preko početničkih i naprednih programa, pa do različitih vrsta treninga – poput boksačkih ili primjerice teniskih, treninga za djecu, programa terapije i dijagnostičkih pregleda - BodyBalance Gym je pravi mali sportsko-rekreativni centar – govori vlasnik Srđan Milić.

BodyBalance Gym prati svjetske tredove poput programskog planka ili treninga na bazi boksa. Diplomirani fiziolog vježbanja i nutricionist Milić ističe kako više nema razlike između treniranja u Dubrovniku ili nekom većem gradu. - Dosta smo se unaprijedili kako u dijagnostici, tako i metodom i principom treninga. Završio sam Queens College u New Yorku gdje sam se upoznao s programom koji mislim da je najbolji. Njega primjenjuju svi naši klijenti i prate ga svi treneri – kaže Milić.

Kvalitetu su prepoznali i profesionalni sportaši, tako je redovni posjetitelj BodyBalance Gyma i MMA borac Antun Račić.

– Antun mukotrpno i gotovo svakodnevno trenira kod nas. Njegove fizičke pripreme obuhvaćaju regenerativni program i program terapije. Motiv mu je biti što bolji i samim time došao je na pravo mjesto – otkriva Milić te dodaje – imamo i dosta mladih sportaša koji su krenuli ispočetka. Naime, često su bili nezadovoljni nedostatkom fizičke pripreme u svojim klubovima što je bio motiv dolaska. Mi u tom slučaju odradimo kompletnu dijagnostiku i ciljano ih unapređujemo za sport kojim se bave. Kako sa sportašima, tako i sa rekreativcima. Razlika je što rekreativci uglavnom imaju ciljeve estetske prirode. Prilagođavamo se željama i potrebama naših klijenata.

Sjedalački način života i neizbježni bolovi u leđima razlog su zbog kojeg mnogi posjećuju BodyBalance.

-Najviše ljudi dolazi zbog križobolje, lošeg držanja, slabog kretanja ili skolioze kralježnice. Za njih imamo poseban program te primjenjujemo neurokinetičku terapiju. Na temelju osteopatske ili manualne dijagnostike uviđamo što je slabo, što treba opustit i tako dalje. Radimo vježbe aktivacije, trening sa raznim rekvizitima kako bi postigli što bolju funkciju – kaže Milić.

Svi putevi vode u BodyBalance gym. Nemojte čekati ponedjeljak, krenite već danas.

(promo)