Samo dobra glazba15. ožujka 2023. 12:45

PRIMA DOM & UREĐENJE

PRIPREME ZA TURISTIČKU SEZONU

Soundset Ragusa promo

                 Kako do vjernih gostiju ove turističke sezone? Jednostavnije je nego što mislite!

Vjerni gosti su najbolja reklama. Oni se zadovoljno vraćaju iz godine u godinu u isti turistički smještaj, kod istog iznajmljivača. Ove sezone i vi možete proširiti svoj krug gostiju u nekoliko koraka.

Ako je riječ o vašem domu, vikendici ili apartmanu za iznajmljivanje u turističkoj sezoni, uređenje interijera nije samo slaganje lijepih stvari unutar četiri zida. Stilskim opremanjem i promišljenom estetikom stvarate okruženje u kojem će se svi osjećati ugodno, opušteno i slobodno biti ono što jesu.

Primjerice, neuroznanstvenici su dokazali da svaka odluka vezana uz uređenje interijera, od odabira garniture i boje kuhinjskih fronti do vrste svjetiljki i količine sunčeve svjetlosti koja kroz prozore prodire u prostoriju utječe na emocionalno i fizičko zdravlje onih koji borave u prostoru, bili toga svjesni ili ne.

Osim u domovima diljem Hrvatske i regije, dizajn interijera sve češće utječe i na razinu zadovoljstva gostiju u turističkom smještaju. Gosti se žele oduševiti prostorom, uživati, odmoriti se i okinuti koju fotografiju za uspomenu, a ako ostanu impresionirani neupitno je kako će i sljedeće godine ponoviti dobro iskustvo i prijateljima prenijeti preporuku.

Kvalitetan namještaj za uspješnu sezonu

Kao najveći hrvatski proizvođač namještaja, s vlastitim dizajnom i proizvodnjom, Prima je prvi odabir profesionalaca iz sektora turizma, vlasnika hotela i iznajmljivača apartmana. Oni iz sezone u sezonu prepoznaju posebnost Prima programa namještaja koji su usklađeni istim stilom, materijalima, dekorima i bojama, a odgovaraju njihovim željama i potrebama. Naime, posebnost pristupa dizajnu u Prima grupi temelji se na razvijanju namještaja za sve prostorije doma, čime se u interijeru postiže harmonija ugodna oku.

Stručni dizajneri interijera u svih 56 salona diljem Hrvatske pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete idealno rješenje za svoj interijer, neovisno o stilu, veličini budžeta i kvadraturi s kojom raspolažete.

 

320 stranica raskošne inspiracije

Inspiraciju potražite i u novom katalogu Prima interijeri za 2023. godinu. Riječ je o najraskošnijem izdanju kataloga dosad koji na čak 320 stranica donosi sve detalje velike ponude namještaja i novih kolekcija, korisne savjete, informacije o stilovima uređenja interijera te priče s renomiranim sugovornicima iz svijeta interijera, Prima stručnjacima, influencerima i zaljubljenicima u lijepo uređene interijere.

U katalogu otkrijte šest interijera koje smo Prima namještajem i COCO maison dekoracijama uredili u šest različitih i vrlo popularnih stilova među kojima su boho, mediteranski, klasični, industrijski, skandinavski i minimalistički stil. Neka vam ovi elegantni prostori budu nit vodilja u cjelovitom opremanju vaših apartmana.

- Predstavljamo vam još kvalitetniji i još moderniji namještaj koji je rezultat suradnje naših 2000 zaposlenika. Oni su uspjeli uhvatiti i oblikovati prirodu kako biste je vi mogli unijeti u svoj dom. Nadamo se da će vas naši atraktivni interijeri inspirirati da i vi podignete svoj dom na viši nivo, da ga uskladite sa svojim potrebama i željama – rekao je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe, koji je malu obiteljsku tvrtku u 28 godina pretvorio u vodeću tvrtku na domaćem tržištu namještajem.


Korak do savršenog apartmana

Prima nije samo prijatelj vašeg doma, već i njegov prirodni dio. Boravak u prostoru koji je opremljen Prima namještajem je uistinu poput boravka u prirodi jer odiše prozračnošću, stilom i odmjerenošću.

Upravo je Prima namještaj taj presudni korak koji vas dijeli do savršenog apartmana. Stoga nemojte dugo čekati, jer posebne pogodnosti i uštede traju od 4. do 29. ožujka. Više detalja možete otkriti u novom TV spotu te uz poznatu televizijsku voditeljicu Jelenu Glišić te zaviriti u šarmantni stan uređen u popularnom boho stilu.

 

Pogledajte novi Prima TV spot:

https://www.youtube.com/watch?v=c5mnUTqvVoA

Uredite i vi svoj dom, apartman, vikendicu ili kuću za odmor najkvalitetnijim hrvatskim namještajem kako biste ovog ljeta očarali svoje goste. Zatražite svoj primjerak Prima interijera 2023. na našem webshopu!

U Prima salonima i na webshopu pronađite najbolje dizajnersko rješenje za svoje interijere, a ideje za uređenje apartmana možete pronaći i u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.